середа, 18 травня 2016 18:03

Євробачення в Україні може не бути - міністр фінансів

Євробачення в Україні може не бути - міністр фінансів
УНІАН

Міністр фінансів Олександр Данилюк допускає, що Україна може передати право на проведення Євробачення іншій країні через надто високу вартість проведення конкурсу.

Про це він заявив на сторінці "Економічної правди"

"Через специфіку своєї роботи я повинен думати про бюджет. Я закликаю тверезо оцінити можливості і вигоди Євробачення і нагадую, що проект повинен бути фінансово обґрунтованим. 1 мільярд гривень – це величезна сума. Зрештою, світ знає п'ять прикладів передавання права на проведення конкурсу. Наприклад, Франція у 1960 році передала його Британії", – написав він.

Данилюк додав, що, якщо Україна все ж вирішить проводити конкурс, слід сформулювати, "чому ми це робимо, і яка користь від цього для держави".

Водночас він розповів, що підготовку до конкурсу обговорили у середу на засіданні уряду. В результаті вирішили протягом місяця провести відкритий національний конкурс для вибору міста, яке прийме Євробачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Авакова сказали, кого пустять від Росії на "Євробачення"

Нагадаємо, минулого тижня 32-річна українська співачка Джамала перемогла на Євробаченні з композицією "1944". За правилами наступний конкурс пройде в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення в Україні може не бути - міністр фінансів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути