середа, 15 лютого 2012 14:24

Євгенію Тимошенко не пускають до матері: "Їй довелося захищати себе самій"

Євгенію Тимошенко не пускають до матері: "Їй довелося захищати себе самій"

Дочка екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенія не змогла зустрітися з матір'ю, яка перебуває в Качанівській виправній колонії міста Харкова.

"Мене другий день не пускають. Я не знаю, що відбувається з моєю мамою. Що відбувається, не знає ані родина, ані адвокат. Думаю, що мамі вчора, як завжди, довелося захищати себе самій", - сказала Євгенія Тимошенко журналістам у Харкові в середу.

Вона зазначила, що прийшла під будівлю колонії під вівторок ввечері і перебувала там до тих пір, поки не вийшли німецькі лікарі. "Я не розумію, чому вони вийшли о 3:00 ночі, якщо обстеження закінчилося, як повідомили, близько 12-тої (опівночі). Про що вони там говорили?", - сказала дочка екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецьких лікарів дві години не випускали з колонії, вмовляючи відкрити результати обстеження Тимошенко

Вона не виключила, що з діагнозом, поставленим Тимошенко, можуть провести якісь маніпуляції.

Як повідомлялося, в середу вранці лікарі з Німеччини завершили медобстеження стану здоров'я Тимошенко і покинули Україну, залишивши висновки у запечатаному конверті до висновків своїх канадських колег. Що стосується лікарів з Канади, то вони за сприяння Генпрокуратури продовжують комісійне обстеження Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко проти медиків з МОЗу, а від закордонних лікарів не відмовлялася - Власенко

У свою чергу, прес-служба Державної пенітенціарної служби України повідомила, що німецькі лікарі - фахівці в галузі неврології та травматології - провели 14 лютого весь запланований ними комплекс обстеження Тимошенко. Результати цього обстеження в запечатаному конверті було передано членам комісії.

Зараз ви читаєте новину «Євгенію Тимошенко не пускають до матері: "Їй довелося захищати себе самій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути