четвер, 15 вересня 2016 11:55

Епоха харківської банди Кернеса-Добкіна добігає кінця - Шкіряк

Епоха харківської банди Кернеса-Добкіна добігає кінця - Шкіряк
Фото: vlasti.net

Правоохоронна система планує викрити злочинні схеми харківських чиновників. Про це свідчать обшуки у приміщеннях, які належать меру Геннадію Кернесу та матері депутата Михайла Добкіна.

Про це сказав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"Це - потужний сигнал, що епоха колись недоторканної злочинної харківської банди Кернеса-Добкіна потихеньку добігає кінця. Враховуючи масштаб злочинної схеми, за якою розкрали понад 600 гектарів харківської землі, можемо уявити масштаби діяльності цього злочинного угруповання", - зазначив Шкіряк.

Він припустив, що незабаром до Верховної ради внесуть подання на позбавлення депутатської недоторканності кількох депутатів.

"Я переконаний, що це не останні обшуки. На жаль, Добкіна вкотре рятує депутатська недоторканність. Із цим потрібно щось робити. Ймовірно, найближчим часом до Верховної Ради мають внести подання на позбавлення недоторканності низки народних депутатів. Маю надію, що серед них будуть нинішні фігуранти. Давно настав час притягнути до відповідальності Добкіна і всю цю прокремлівську камарилью. Головне, щоб не втекли", - наголосив Шкіряк.

Він висловив сподівання, що ця справа закінчиться судовими слуханнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кернеса відреагували на візит силовиків

Як відомо, зранку 15 вересня у приміщеннях, які належать меру Геннадію Кернесу та матері депутата Михайла Добкіна, почали обшуки.

Зараз ви читаєте новину «Епоха харківської банди Кернеса-Добкіна добігає кінця - Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути