вівторок, 29 липня 2014 14:40

Єфремов має компромат на "регіоналів" - політолог

Єфремов має компромат на "регіоналів" - політолог
Фото: nbnews.com.ua

Процес позбавлення "регіонала" Олександра Єфремова депутатської недоторканності буде складним та затягнутим. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Гліб Канєвський.

"Нещодавно відбулася парламентська криза - коаліція фактично розпалася. Зараз ніхто не впевнений, чи вистачить сил сформувати нову більшість. Колишні "регіонали" та комуністи нікуди не поділися. Можливо, створять свою коаліцію та будуть диктувати державі, які прийматимуться законопроекти, та яких депутатів позбавлятимуть мандатів. Тому невідомо, чи дійде процес по Єфремову до логічного завершення. Шанси 50 на 50", - пояснив він.

За словами політолога, лідер фракції Партії регіонів досі має підтримку в сесійній залі. "Він залишається дуже впливовим політиком в парламенті. Бо, по-перше, довгий час очолював фракцію однієї із найвпливовіших партій. По-друге, донедавна був потужним регіональним лідером, тому на Донбасі у нього залишилися сильні позиції. По-третє, він має багато компромату на своїх колег, в тому числі на колишніх однопартійців. Єфремов буде до останнього тиснути на всі можливі важелі, щоб втриматися в кріслі народного депутата", - зауважив Канєвський.

Говорячи про те, чому Генпрокуратура інкримінує "регіоналу" корупційні злочини, а не сепаратистські дії, експерт зазначив: "У Генпрокуратури вже є конкретні докази, за які його зараз можна притягнути до відповідальності. По сепаратистській діяльності такого, певне, немає. Тому ГПУ потрібен час для напрацювань. Поки вирішили піти коротким шляхом".

 

Зараз ви читаєте новину «Єфремов має компромат на "регіоналів" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути