субота, 18 травня 2013 14:18

Єдиний кандидат від опозиції може з'явитися вже в першому турі - "Батьківщина"

Єдиний кандидат від опозиції може з'явитися вже в першому турі - "Батьківщина"
Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко Фото: versii.if.ua

Якщо режим Віктора Януковича протисне перехід до обрання президента в один тур, опозиція визначить єдиного кандидата вже в першому турі.

Таке зобов'язання взяли "Батьківщина", "УДАР" та "Свобода" в Декларації про координацію дій в боротьбі з режимом Януковича, яку Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок підписали 18 травня у Києві під час загальнонаціональної акції протесту "Вставай, Україно!". Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"При збереженні чинного порядку обрання президента кожна з трьох політичних сил підтримає того кандидата від цих сил, який вийде до другого туру, і кожна працюватиме на його перемогу з повною віддачею та тотальною мобілізацією власних ресурсів, навіть якщо такий кандидат і належатиме до іншої політичної сили", - йдеться в документі.

"Батьківщина", "УДАР" та "Свобода" за необхідності вноситимуть технологічні корективи у стратегію та тактику передвиборчої кампанії з огляду на мінливу політичну ситуацію.

У Декларації підкреслюється, що опозиційні сили узгоджуватимуть дії на всіх етапах кампанії з обрання нового глави держави – "починаючи з закону про вибори і визначення оптимальної стратегії кампанії, завершуючи спільним контролем за підрахунком голосів і встановленням справжніх результатів народного волевиявлення".

Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок наголошують, що лише "єдиною командою" можливо перемогти "антиукраїнський кримінально-мафіозний режим так званої Сім'ї Януковича".

Зараз ви читаєте новину «Єдиний кандидат від опозиції може з'явитися вже в першому турі - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути