субота, 08 грудня 2012 11:52

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Бютівець": Висунення Тимошенко єдиним кандидатом у президенти – це знак суспільству

"Бютівець":  Висунення Тимошенко єдиним кандидатом у президенти – це знак суспільству
Фото: glavred.info

Вчорашнє висунення лідера Об'єднаної опозиції Юлії Тимошенко єдиним кандидатом на майбутніх президентських виборах – це знак суспільству.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Володимир Яворівський, коментуючи вчорашнє рішення Ради Об'єднаної опозиції, яка визначила її лідера Юлію Тимошенко єдиним кандидатом на президентських виборах 2015 року.

"Потихеньку втрачається в людей віра у те, що Юлія Тимошенко може найближчим часом вийти за ґрат", - повідомив він, додавши, що ініціативу варто сприймати як знак. "Це такий сьогодні посил, знак суспільству, те, що ми висуватимемо Юлію Тимошенко як єдиного кандидата у президента", - зазначив політик. Яворівський підкреслив, що держава має зараз "безліч проблем: фінансових, економічних, заборгованостей", тому він вважає дуже влучною ініціативою, аби "нагадати суспільству про те, що Юлія Тимошенко є".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк припустив, що Азаров не читав проект бюджету

За його словами, нехай громадяни України порівнюють, зважаючи на те, що Янукович - "напівосвічений президент, який плутає елементарні речі та бездарний уряд, який лише знає, що треба красти, брати, а що робити насправді для людей, вони не знають".

Окрім того, він зауважив, що не знає як відреагує на таку ініціативу опозиційні сили, зокрема і Удар: "Мені зараз складно відповідати, а щось гадати та ворожити..не знаю, хоча мені дуже хотілося б, аби Удар підтримав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин закрив 11 сесію Ради, подякувавши недругам за те, що "не вистрелили в спину"

Говорячи про амбіції лідерів опозиційних сил, він зауважив, що ще перед парламентськими виборами були амбіції у членів Об'єднаної опозиції, проте вони мали поступитися заради однієї мети: "Безперечно, були амбіції і у Яценюка, і у нас, були. Проте ми змогли відкинути амбіції та об'єднатися в Об'єднану опозицію".

Нагадаємо, вчора Об'єднана опозиція висунула ув'язнену Качанівської колонії Юлію Тимошенко єдиним кандидатом на президентських виборах 2015 року. Таке рішення підтримали лідери опозиції.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": Висунення Тимошенко єдиним кандидатом у президенти – це знак суспільству». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути