пʼятниця, 07 грудня 2012 13:37

В Ударі кажуть, що БЮТ спішить поперед батька в пекло з єдиним кандидатом

В Ударі кажуть, що БЮТ спішить поперед батька в пекло з єдиним кандидатом
Фото: polittech.org

Ініціатива Об'єднаної опозиції - підтримати єдиного кандидата на наступних президентських виборах є передчасною, оскільки до 2015 року може багато чого змінитись. Щодо підтримки лідера Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Юлії Тимошенко іншими опозиційними політичними силами, то це навряд чи можливо, оскільки в них є і свої лідери.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав новообраний народний депутат від партії Удар Віктор Чумак.

Говорячи про ініціативу Об'єднаної опозиції підтримати єдиного кандидата на президентських виборах 2015 року — Юлію Тимошенко, він сказав: "Рухатися в напрямку можна, але такі заяви носять технологічний характер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На знак протесту Кармазін і Процев'ят провели цілу ніч в Раді

"До 2015 року — великий шлях. Цей шлях треба провести працюючи, і його будуть проходити три опозиційні політичні сили в рамках політичної конкуренції, як би ми цього не хотіли. Ми будемо працювати разом, коли політична конкуренція нікуди не дінеться. Ми будемо дивитися, наскільки результативною діяльність тієї чи іншої політичної сили. І кожна політична сила повинна мати свого власного лідера, і висувати свого лідера на президентські перегони", - пояснив він.

Окрім того, він додав, що "це є абсолютно нормальний шлях". "Я не буду говорити про БЮТ, якщо вони хочуть висувати Тимошенко — будь ласка, але й в Ударі є гідний лідер. Тим паче через два роки ми побачимо результати цієї діяльності. Які вони будуть? Це питання цікаве і для мене. В "Свободі" будуть свої лідери. Тому говорити про те, що треба об'єднуватися навколо єдиного кандидата сьогодні — зарано. Треба працювати на спільну результативність діяльності Ради, аби той режим, який сьогодні є, щоб він пішов. От над цим треба працювати", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Замість "кінця світу" буде новий парламент" - Литвин

За його словами, починати думати про єдиного кандидата можна буде в 2013-2014 році. Також він додав, що об'єднання навколо одного лідера можливе, але от навколо Тимошенко "я не думаю". Щодо шансів Тимошенко, він сказав, що час покаже.

"Як аналітик, я думаю, що на сьогоднішній день не можна ще говорити про об'єднання навколо єдиної кандидатури", - резюмував він.

Нагадаємо, сьогодні один із лідерів Об'єднаної опозиції Олександр Турчинов заявив, що опозиційні політичні сили повинні об'єднатися навколо одного кандидата у президенти, аби протистояти тим, хто хоче розколоти опозиційний табір. Таким єдиним кандидатом в Об'єднаній опозиції визначили її лідера — Юлію Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «В Ударі кажуть, що БЮТ спішить поперед батька в пекло з єдиним кандидатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути