вівторок, 13 листопада 2012 16:54

Для Тимошенко дуже важливі сигнали підтримки з волі - Ляшко оголосив голодування

Для Тимошенко дуже важливі сигнали підтримки з волі - Ляшко оголосив голодування
Ляшко оголосив голодування. Фото: noviny.su

Сьогодні лідер Радикальної партії Олег Ляшко оголосив голодування в знак солідарності з екс-прем'єром Юлією Тимошенко та її вимогами.

Про це він повідомив в коментарі Gazeta.ua.

"Я сьогодні оголосив голодування. По перше голодую в знак солідарності з Юлією Тимошенко, а по-друге я солідарний із її вимогами. Коли вибори влада сфальсифікувала, то опозиція не має права визнавати ці вибори, не має права заходити до парламенту. Я протестую проти фальсифікацій виборів в Україні, проти того, що до парламенту України влазити такі, як Засухи", - повідомив він.

Відповідаючи, чи буде це єдиним методом протесту, він сказав: "Побачимо. Вила — напоготові". Також він додав, що це не сухе голодування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко обіцяла соратникам подумати про припинення голодування

Окрім того, на питання, чи це безстрокова акція, він зауважив: "Як вийде. Скільки Бог сил дасть і поки не досягнемо результату. Вимагаю перевиборів, бо так, звана опозиція, вимагає на словах, а на ділі заходять до парламенту. Якби вони насправді хотіли перевиборів, то вони б цього не робили".

Також він розповів, що "приводом для його голодування стала і вчорашня спільна заява, так званих, опозиційних вождів, де вони фактично здали Тимошенко. Вони фактично визнали результати виборів, погодилися входити до парламенту, а потім, мовляв, розберемося, чи будемо щось робити. Це здача мільйонів громадян, які сподівалися, що опозиція буде захищати їхній вибір. Це здача Тимошенко, тому на знак солідарності я оголосив голодування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий КПК ніяк не вплине на справи, по яких засуджено Тимошенко та Луценка - Пшонка

Ляшко повідомив, що він не знає, як сприйняла би його голодування сама Тимошенко. "Мені теж в житті доводилось перебувати в тюрмі, тому будь-які сигнали підтримки з волі — дуже важливі для людини, яка знаходиться в тюрмі", - резюмував він.

Нагадаємо, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації виборів Ради, які пройшли 28 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Для Тимошенко дуже важливі сигнали підтримки з волі - Ляшко оголосив голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути