вівторок, 13 листопада 2012 15:14

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко обіцяла соратникам подумати про припинення голодування

Тимошенко обіцяла соратникам подумати про припинення голодування
Фото: batkivschina.com

Народні депутати від Обєднаної опозиції передали екс-премєр-міністру Юлії Тимошенко, яка знаходиться в лікарні "Укрзалізниці", заклик припинити голодування. Вона обіцяла подумати.

Про це в коментарі Gazeta.ua повідомив захисник Тимошенко, депутат Сергій Сас.

"Вона сказала, що найближчим часом розгляне це питання і повідомить. Розмова велась щодо того, аби вона розглянула заклик. Ми декілька разів зверталися, вона пообіцяла. Всі, хто був сьогодні в неї, від себе і від партії, просили припинити голодування, бо відверто кажучи, вона виглядає досить виснаженою, схудла дуже", - повідомив він.

Окрім того, на його думку, подальше голодування може нашкодити її здоров'ю, навіть може мати загрозу для життя: "Я не лікар, але думаю, що подальше продовження голодування не буде їй на користь, а для здоров'я матиме загрозу, навіть життю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У наступній Раді будуть персональні ідеологічні опоненти – експерт

Відповідаючи на питання, чи говорили з Тимошенко депутати про її самопочуття, він сказав: "Там складно говорити про такі речі, оскільки там все прослуховується. Чесно кажучи, не треба й питати про стан здоров'я, оскільки він бажає кращого", - додав Сас.

Також він повідомив, що Тимошенко намагається триматися та виглядати бадьоро. "Вона намагається себе вести бадьоро. В мене склалося враження, що вона стримається з останніх сил, щоб не показувати свою слабкість. Коли я її бачив останній раз, то вона виглядала набагато краще, ще й на фоні її загального стану здоров'я", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну ганьблять всі люди, які йшли на вибори по тих 5-ти округах - Герман

За його словами, до Тимошенко впустили ще Андрія Кожем'якіна та Сергія Власенка, а от опозиціонерам Арсенію Яценюку, Олександру Турчинову і Миколі Томенку дозволу на зустріч не дали.

Нагадаємо, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації виборів Ради, які пройшли 28 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обіцяла соратникам подумати про припинення голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути