понеділок, 15 жовтня 2012 22:33

Дівчата падали, а молодики штовхалися, щоб потиснути руку Віталію Кличку
11

Фото: Фото: Інна Івершень

Сьогодні лідер політичної партії "УДАР" Віталій Кличко провів зустріч із виборцями Шевченківського району. Початок виступу політика було заплановано на 19.30, однак перед цим людей близько півгодини розважав гурт "Скай".

Навколо сцени  біля пам'ятника загиблим у Другій світовій близько метро "Шулявська", організатори розставили  6 агітаційних наметів. За цей час на площі зібралися близько 4 сотень осіб. В основному це – молоді хлопці та дівчата. Сцену, на якій має виступати Кличко, від людей відділяє металева загорожа.

Рівно о 19.30 до заднього боку сцени під'їхав чорний мікроавтобус Фольксваген, з якого спочатку вийшов кандидат від "УДАРу" у Шевченківському районі столиці Руслан Брицький, потім білява дівчина – прес-секретар політика, після чого показався сам Віталій Кличко. Люди, які очікували на приїзд політика за сценою, намагалися його сфотографувати, та за спинами охоронців, які затуляли Віталія, їм це вдавалося погано.

Одна з організаторів – білява дівчина, задивившись на політика, не втрималась і впала, перечепившись через лаштунки.

"Я предупреждаю… - почулося за спиною Кличка. – Я предупреждаю, если не произойдут какие-то изменения…", - потонув у хвилі викриків голос  чоловіка похилого віку у куртці захисного кольору. Кличко у цей час уже піднімався сходинками на сцену.

"Всі знають, що у політику йдуть за грошима, а політик це той – хто бреше і краде. Таке враження про політиків у українців. Насправді так воно і є – більше 50% людей не підтримують жодного політика і жодну політичну силу", - розпочав свій виступ привітавшись із людьми боксер. Говорить російською.

"Ти та точна знаешь", - каже у натовпі одна жінка років 50 своїй супутниці. Посміхаються одна одній.

"Мені ці гроші не потрібні, - продовжив Кличко. – Мені не потрібна депутатська недоторканність і депутатські значки.  Ми оголосили бій за Україну і ми цей бій виграємо, бо ми боремося за правду".

Ця заява політика викликала оплески і свист у натовпі. Людей на цей час уже близько семисот.

Кличко згадав, як двадцять років тому мріяв про позитивні зміни в Україні. Каже: завжди мріяв, а йому казали "Мечтать не вредно". Але, за словами політика, мріяти – замало, потрібно ставити цілі і досягати їх.

Після десятихвилинного виступу Кличко надав слово кандидату від "УДАРу" по Шевченківському округу Руслану Брицькому. Однак, той сказав лише кілька слів, після чого Кличко продовжив свій виступ. Протягом ще 10 хвилин він відповідав на питання присутніх, серед яких були капітан збірної  України по хокею, як зазначив сам чоловік, та ще один майстер спорту з боксу.

Перед  тим, як Кличко почав відповідати на питання, організатори зі сцени наголосили, що  серед присутніх є провокатори у кепках "УДАРу" і вони можуть ставити провокаційні питання. На що Кличко зазначив: "Я не боявся і не боюсь  відповісти на будь-які питання".

Приблизно о восьмій годині Кличко спустився зі сцени, щоб роздати листівки зі своїми підписами, які  він "дві години власноруч підписував". Бажаючих отримати автографи виявилось так багато, що почалась тиснява. Молоді хлопці розштовхували усіх, щоб потриматись за руку спортсмена. Кличко тиснув руки і роздавав автографи по інший від людей бік огорожі приблизно ще хвилин  15.

Коли він підійшов вже до самих дверей  мікроавтобуса, жінка років 60 просить із сльозами в голосі: "Можна одну фотографію, будь ласка? Я спеціально сюда прийшла, щоб сфотографуватись".  Однак від політика її відділяли двоє охоронців, які зчепившись під лікті утворили коридор для автомобіля Кличка. Приблизно о 20.20 політик поїхав.

 

Зараз ви читаєте новину «Дівчата падали, а молодики штовхалися, щоб потиснути руку Віталію Кличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути