понеділок, 21 жовтня 2013 14:58

Даценко – Олійнику: "Назвіть вже зараз прізвища переможців виборів у прямому ефірі"

Даценко – Олійнику: "Назвіть вже зараз прізвища переможців виборів у прямому ефірі"
Леонід Даценко. Фото: procherk.info

Кандидат від опозиції у народні депутати на 197 виборчому окрузі Леонід Даценко вважає, що влада не здатна запропонувати креатив на виборах 15 грудня.

Про це вын заявив в кометарі Gazeta.ua

"Ніяких нових облич та ніяких новітніх технологій у виконанні Партії регіонів ми найближчим часом не побачимо. Ці люди просто не здатні запропонувати суспільству щось нове та оригінальне. Зараз регіонали на Черкащині мають від сили 20% прихильників. Я не знаю, що їм слід такого зробити, щоб за 8 тижнів, що лишилися до виборів змінити ситуацію кардинальним чином. Наймати шаманів, віщунів і ходити навіювати? Запитання, а де взяти нових шаманів? Бо старі,такі як Тулуб, Олійник вже не проходять", - сказав він.

За словами Даценка єдиний метод, який може запропонувати чинна влада – тотальний підкуп виборців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На проблемних округах можуть застосувати весь букет зловживань - експерт

"За рік, що минув від часу виборів не було покарано жодного фальсифікатора. Це і є свідченням того, до яких методів вдасться правляча партія на прийдешніх виборах. Під час перерви на прямому ефірі одного з каналів депутат-"регіонал" Володимир Олійник пояснював мені, як пройдуть перевибори до Верховної Ради в 5 "проблемних" округах. "Ну, два округи виграємо ми, два округи – ви, а ще на одному виграє хтось незалежний". Я отетерів. Запитую, "Володимире Миколайовичу, що ви кажете? Ви хоч усвідомлюєте? Виходить 20 мільйонів гривень будуть викинуті на вітер? Навіщо взагалі проводити вибори? Оголосіть зараз у прямому ефірі прізвища переможців, які назвав чи написав вам Віктор Янукович. Це страшне ноу-хау України. На президентських виборах ви скасуєте результати в 5-6 областях і оголосите переможцем усім відомого кандидата", - сказав він.

Втім опозиціонер упевнений, що справжнього переможця виборів назве не Янукович у своєму кабінеті, а народ.

"Люди визначать справжніх переможців і з громадською думкою нічого не поробить ні Янукович, ні Олійник", – упевнений Даценко.

Зараз ви читаєте новину «Даценко – Олійнику: "Назвіть вже зараз прізвища переможців виборів у прямому ефірі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути