вівторок, 30 вересня 2014 12:05

ЦВК: вибори на Донбасі можна провести у половині округів

ЦВК: вибори на Донбасі можна провести у половині округів
Фото: ua.comments.ua

ЦВК вважає, що позачергові вибори депутатів Верховної Ради можна провести в 15 з 32 округів Донецької і Луганської областей.

Про це журналістам повідомив голова комісії Михайло Охендовський, пишуть Українські новини.

"Уже зараз ми можемо говорити, що можливо провести голосування в 11 округах Донецької області та, щонайменше, 4 округах Луганської області", - сказав він.

Охендовський нагадав, що на позачергових президентських виборах голосування було організовано в 8 округах Донецької та 2 - Луганської областей. За його словами, організація виборів поки проводиться не на всіх округах Донбасу, а лише на безпечних ділянках. В свою чергу відомості про безпеку конкретних округів для проведення там голосування будуть передані комісії головами Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій.

На тій території, де проведення виборів буде небезпечним, голосування проводитися не буде, і вибори, за словами голови ЦВК, будуть визнані такими, що.

"Будуть підстави призначити повторні вибори народних депутатів у тому виборчому окрузі, в якому вибори не відбулися", - сказав Охендовський.

Разом з тим він висловив надію, що голосування відбудеться в цих регіонах на кожній безпечній ділянці.

Нагадаємо, на початку вересня ЦВК вважала можливою організацію позачергових виборів Ради лише в 13 з 34 окружкомах Донецькій і Луганській областях. 25 вересня Центрвиборчком змінив адреси 2 окружкомів Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК: вибори на Донбасі можна провести у половині округів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути