середа, 23 квітня 2014 09:20

Чубаров не збирається отримувати російський паспорт

Чубаров не збирається отримувати російський паспорт
Фото: gigamir.net

Лідер кримськотатарського Меджлісу Рефат Чубаров на власній сторінці у Фейсбуці спростував інформацію про начебто намір отримати російський паспорт.

"Жити зі своїм народом, на рідній землі не передбачає з мого боку дій щодо відмови від громадянства України і отримання російського паспорта", - наголосив Чубаров, коментуючи інформацію в ЗМІ начебто про його наміри щодо отримання російського паспорту.

"Ряд українських, і не тільки українських, інтернет-ресурсів вийшли з твердженням про те, що, мовляв, Чубаров "погодився взяти російський паспорт". Не знаю, хто першим запустив цю "качку", але на неї повелися і серйозні ресурси", - додав глава Меджлісу.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Чубаров залишиться в Криму зі своїми співвітчизниками і отримає паспорт громадянина Російської Федерації.

Нагадаємо, що  18 квітня сплив термін подачі заяв про відмову від громадянства Російської Федерації в Криму. Тим, хто не бажає приймати його, відповідно до російського законодавства, необхідно оформити посвідку на проживання.

Зараз ви читаєте новину «Чубаров не збирається отримувати російський паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути