неділя, 21 квітня 2013 10:17

Чорновіл: Складно зрозуміти " того телячого попереднього захвату" лідерів опозиції щодо відставки Азарова

Чорновіл: Складно зрозуміти " того телячого попереднього захвату" лідерів опозиції щодо відставки Азарова
Тарас Чорновіл. Фото: radiosvoboda.org

Те, що Верховна Рада не змогла висловити недовіру Кабміну і відправити його у відставку, було абсолютно прогнозовано, тому не можливо зрозуміти "того телячого попереднього захвату, який звучав від лідерів опозиції".

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

"Я не розумію того телячого попереднього захвату, який звучав від лідерів опозиції щодо відставки уряду Азарова. Це було абсолютно прогнозовано. Азаров має певні заслуги перед ПР, він влаштовує керівництво партії, як людина без зайвих амбіцій, як людина, на яку можна звішувати всіх собак, всі проблеми", - висловив думку він.

Окрім того, за його словами, Азаров – це та людина, яка "готова терпіти всі зневаги за ті преференції", які він отримує.

"Плюс людина, під яку могли ці зміни робити – Арбузов – представник Сім'ї, очевидно, теж був не готовий йти на посаду, на якій треба відповідати. Зрозуміло, що цієї відставки не буде", - підкреслив колишній народний депутат.

Водночас він наголосив, що "голосування показало , що у ПР є певний запас в голосах". "30 голосів недоставало, що показало, що опозиція привела не найкращих людей, не найнадійніших", - підкреслив Чорновіл.

Також, за словами колишнього нардепа, "Азаров залишиться до того моменту, поки не буде ця посада політично привабливою, поки вона дає багато бонусів".

Окрім того, він наголосив, що поки ця посада "не приваблива політично. Людина, яка на цій посаді – політично себе спалює. Арбузова спалювати так не збираються".

Нагадаємо, 19 квітня Верховна Рада не змогла висловити недовіру Кабміну і відправити його у відставку. За відповідну постанову опозиції проголосувало лише 190 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Складно зрозуміти " того телячого попереднього захвату" лідерів опозиції щодо відставки Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути