середа, 11 січня 2012 09:07

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Чоловік Тимошенко у Чехії зберігатиме "награбовані у народу" кошти - нардеп

Чоловік Тимошенко у Чехії зберігатиме "награбовані у народу" кошти - нардеп

Наданий урядом Чехії політичний притулок чоловік екс-прем'єр-міністра України Олександр Тимошенко спробує використовувати з метою збереження "награбованих в українського народу грошових коштів".

Про це заявив народний депутат, заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко, повідомляє прес-служба партії.

"Сьогодні абсолютно очевидно, що найближче оточення екс-прем'єра намагається розірвати фінансові потоки як самої Тимошенко, так і її родини, тому політичний притулок в Чехії чоловік пані Тимошенко спробує використовувати для того, щоб зберегти частину награбованих коштів як в українського народу, так і у своїх політичних спонсорів", - зазначив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Тимошенко: Політичний притулок - єдиний спосіб не дати Януковичу тиснути на лідера опозиції

На думку народного депутата, обрання Чехії як країни для політпритулку невипадковке.

"Олександру Тимошенку найзручніше поїхати саме в Чехію, адже кілька років тому дивним чином політичний притулок там отримав пан Данилишин. Якщо врахувати, що Данилишин мав дуже хороші особисті контакти з Юлією Тимошенко, можна припустити, що його виїзд туди відбувся для того, щоб вести спостереження за проходженням коштів екс-прем'єра", - припускає Колесніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман не вважає чоловіка Тимошенко політиком

Заяви дочки Юлії Тимошенко про те, що вона не бачить себе у великій політиці, Колесніченко вважає політичною технологією штабу її матері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська влада мститиметься чехам за надання притулку Тимошенку - екс-посол

"Їхнє завдання - щодня бути у сфері інтересів засобів масової інформації і постійно нагадувати про себе. При цьому я вважаю, що дочку Юлії Тимошенко використовують колишні партнери її матері, які давно вже "списали" екс-прем'єра "з усіх рахунків". Тому вірити доньці Тимошенко щодо того, що вона не хоче займатися політикою, - смішно. В іншому випадку вона абсолютно не розуміє, чим займається", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Тимошенко у Чехії зберігатиме "награбовані у народу" кошти - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

103

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути