четвер, 30 червня 2011 10:23

Чиновникам порадили "лягти на бджіл"

Чиновникам порадили "лягти на бджіл"

Якби всі чиновники лягли на бджіл країні б полегшало.

Про це пасічники розповіли газеті "Сегодня".

Президент Віктор Янукович у Межигір'ї показав журналістам нестандарту споруду: на двох закритих вуликах стоїть дерев'яна міні-хатинка, всередині - щось подібне до ліжка.

За словами глави держави, він проводить в цьому будиночку кілька годин на день. Він також заявив, що є думка: бджоли створюють особливе поле, яке позитивно впливає на організм людини. І 2 години відпочинку в такій хатинці рівнозначні 8 години у звичайній спальні.

Бджолярі підтверджують це припущення і кажуть, що такий метод особливо гарний для підтримки життєвого тонусу і що якби чиновники масово "лягли на бджіл", то і в країні б полегшало.

"Ось по Януковичу не скажеш, що йому за 60 років. Думаю, що своїм гарним зовнішнім виглядом він зобов'язаний бджілок ", - розповів автор подібної технології, кримський "кулібін" В'ячеслав Савін.

Водночас, на питання про те, чи його технологію використовує президент чи ні, Савін відповів розпливчасто: "Я про діючих політиків не розповідаю. Суть мого методу в тому, що бджоли приймають людину за матку, починають його нажужувати, тобто накачувати енергією. Підвищується енергетика людини, тому що частота вібрації бджіл ідентична вібрації клітин людського організму. Це дзижчання я раджу записувати на диктофон, щоб потім людина слухала таку музику. Знімаючи негатив, можна продовжити життя до 150 років", - запевняє Савін.

"Сьогодні пчелотерапію дійсно застосовують широко, але робити це треба обережно - розповіла голова Комітету ВР з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва. - Пчелотерапія застосовується в основному там, де потрібно зняти біль. Наприклад, при радикуліті. При інших захворюваннях я б не дозволяла вдаватися до таких методів".

Зараз ви читаєте новину «Чиновникам порадили "лягти на бджіл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути