вівторок, 07 червня 2011 11:10

Томенко закликав місцевих чиновників не бути поліцаями Януковича

Томенко закликав місцевих чиновників не бути поліцаями Януковича

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко вважає, що "місцева влада панічно боїться і земельного референдуму, і його ініціаторів".

Як повідомила прес-служба БЮТ, Томенко нагадав, що в різних регіонах країни проводяться збори ініціативних груп стосовно проведення референдуму щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

За словами політика, незгода українців на продаж землі сьогодні є абсолютно об'єднуючим фактором у всіх регіонах України.

Водночас, віце-спікер наголосив, що влада, розуміючи, що абсолютна більшість громадян проти продажу землі, діє так, як у свій час діяли відповідні підрозділи НКВС та КДБ.

Він зазначив, що, як і тоді, так і сьогодні, відповідні посадові особи органів місцевої влади проводять "відповідну роботу" з кожним з учасників ініціативних груп, наводячи їм "переконливі" аргументи відмовитися від своїх підписів на користь проведення референдуму.

Віце-спікер зазначив, що найактивнішими в цьому плані є чиновники Черкаської області, де щоденно місцева влада "обробляє" кожного підписанта.

"З одного боку це добре, оскільки це ще раз доводить, що наслідки референдуму очевидні, і влада всіляко хоче не допустити його проведення. Однак методи морального та організаційного тиску переходять всі межі дозволеного", - резюмував Томенко, закликавши чиновників виконувати свої прямі обов'язки і захищати інтереси громадян, а не виконувати функції "поліцаїв влади". 

Зараз ви читаєте новину «Томенко закликав місцевих чиновників не бути поліцаями Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути