неділя, 14 жовтня 2012 13:51

Центр Києва заполонили міліція та беркут
8

Фото: Фото: Наталія ЧУБЕНКО

У центрі Києва зранку спостерігається відчутне збільшення кількості правоохоронців.

Посилені патрулі розташувалися на бульварі Шевченка - від станції метро "Університет" до пам'ятника Леніну поруч із Бессарабським ринком. Така ж картина спостерігається на вулиці Володимирській - від парку імені Шевченка до Михайлівської площі.

Як заявив у п'ятницю заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк, столична міліція не планує обмежувати заходи, які політичні сили організовують з нагоди свята Покрови.

Активісти всеукраїнського об'єднання "Свобода" планують відзначити 70-річчя Української повстанської армії маршем боротьби. Він розпочнеться о 14:00 у парку імені Шевченка, далі "свободівці" пройдуть через Софійську площу до Михайлівської площі.

У цей же час комуністи зберуться біля пам'ятника Леніну на Бессарабській площі. Заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк запевнив, що "міліція готова реагувати на будь-які події".

Зараз ви читаєте новину «Центр Києва заполонили міліція та беркут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути