вівторок, 05 листопада 2013 01:46

Чечетов назвав ідіотським антикомуністичний законопроект "Свободи"

Чечетов назвав ідіотським антикомуністичний законопроект "Свободи"
Фото: vidomosti-ua.com

За законопроект "Свободи" про заборону комуністичної ідеології голосувати не будуть, оскільки проект закону принижує честь і гідність радянського солдата. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповів "регіонал" Михайло Чечетов.

"Цей ідіотський законопроект з'явився напередодні святкування 70- річчя звільнення від фашистів у Києві. Яким треба бути моральним виродком, щоб саме зараз подати цей проект закону. Цим плюємо в душу солдатам великої перемоги і тим, хто віддав життя і врятував нас від фашистської чуми", - розповів Чечетов.
Він вважає, що цей законопроект ніколи не пройде у Верховній Раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині маневровий локомотив збив 30-річного чоловіка

"Людина зі здоровим глуздом не голосуватиме за цей законопроект. Не буде бруднити руки. Законопроект має нульові шанси, ніякої перспективи. Партія регіонів за цей законопроект голосувати не буде. Ми розпеченим залізом будемо випалювати неонацизм, неофашизм, антисемітизм і расизм. Інакше Європа перед нами назавжди закриє двері", - зауважив "регіонал".

Нагадаємо, всеукраїнське об'єднання "Свобода" пропонує на законодавчому рівні заборонити комуністичну ідеологію в Україні. Відповідний проект закону за № 3530 зареєстрували у Верховній Раді. Автори проекту "свободівці" - лідер фракції Олег Тягнибок та нардеп Андрій Мохник. Варто зазначити, що заборона комуністичної ідеології була однією з передвиборчих обіцянок "Свободи".

Зараз ви читаєте новину «Чечетов назвав ідіотським антикомуністичний законопроект "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

511

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути