вівторок, 29 липня 2014 19:46

Частина суспільства бачить у Порошенку "доброго царя" – політолог

Частина суспільства бачить у Порошенку "доброго царя" – політолог
Фото: podrobnosti.ua

Успіх "Радикальної партії" Олега Ляшка показав руйнуючу силу телевізійних технологій. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Ляшко – політик, який завдяки акторському таланту на вилах в'їхав у вищу лігу української політики. Свого часу хапалися за голови через судимості президента Януковича. Ляшко теж своє отримував. Це людина, яка займалася наданням певного роду послуг впливовим людям у владі та використовував свої зв'язки у шахрайський спосіб. Його результат показує, що українське суспільство у певній мірі хворе. Люди готові довіритися будь-кому, хто говорить про те, що думає більшість українців. Він нічого не пропонує, не каже, як вирішувати проблеми, і що треба робити. Ті, хто його підтримують, розмірковують: Він справжній, бо відрізняється від інших, у кого окрім промов, нічого немає. А Ляшко спочатку діє, а потім пояснює, що це було", - зазначив він.

За словами експерта, "Солідарність" Петра Порошенка хоч і підтримується народом, але не має програми та партійної мережі. "Партія віртуальна. Знову наражаємося на небезпеку очікування "доброго царя". Зараз вигнали Януковича. Все добре. Певна частина суспільства заспокоїлася та очікує дива від нового царя. А його не буде", - зауважив Золотарьов.

Він наголосив, що "Батьківщина" матиме на виборах 15 відсотків, бо це стійкий електорат. "Такий залишок фан-клубу Юлії Тимошенко. Якщо буде Юлія Володимирівна, буде "Батьківщина". Якщо зникне вона із політикуму, те саме станеться із політичною силою. Бо це лідерська партія", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Частина суспільства бачить у Порошенку "доброго царя" – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути