субота, 07 вересня 2013 11:32

Британський депутат обізвав Путіна "онаністом"

Британський парламентарій Генрі Сміт у своєму Twitter назвав президента РФ Володимира Путіна "онаністом ". За це отримав гнівну відповідь від прем'єр- міністра країни Девіда Кемерона.

Автор: Фото: henrysmith.info
  Генрі Сміт
Генрі Сміт

Від своїх слів він не відмовився, хоча і визнав, що "ВВС такого не пропустить" . Так Сміт відреагував на чутки про те, що в російській делегації на саміті G20 Британію назвали "маленьким островом" .

Як повідомляє "Російська служба ВВС", Генрі Сміт на своїй сторінці у Twitter висловився на адресу Путіна словом "tosser" , "яке хоч і не відноситься до розряду недрукованих, але в сучасній англійській мові вважається вкрай образливим" . Wiki - словник однозначно ідентифікує слово як "онаніст", хоча з урахуванням сленгових конотацій можливий і більш "міцний" переклад, неприпустимий для згадки в ЗМІ за новим законом.

 

Прем'єр Кемерон на це заявив: "Я не часто заходжу в Twitter, але вважаю, що образам не повинно бути місця в міжнародній політиці... Ми повинні дотримуватися хороших манер і ввічливості, як би нестерпно це не було".

Сміт же продовжив розвивати тему в Twitter. Обійшовся без нових образ, але від своїх слів не відмовився.

"Мабуть, я не можу використовувати це слово на адресу Путіна на каналі світових новин від ВВС. Ну й добре, мій наступний ефір на LBC" , - повідомив він. А потім додав ще один твіт з фото і цитатою Кемерона і підписом "ось що я мав на увазі".

Зараз ви читаєте новину «Британський депутат обізвав Путіна "онаністом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

240

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути