четвер, 05 жовтня 2006 10:56

Духовний лідер Ірану заборонив мусульманам займатися онанізмом в Рамадан

Духовний лідер Ірану аятолла Алі Хаменєї повідомив, що протягом священного місяця Рамадан правовірному мусульманинові заборонено займатися онанізмом, якщо він робить це спеціально, а процес приводить до сім"явипорскування.

На своєму офіційному сайті Хаменєї запропонував бажаючим ставити йому питання, що стосуються правильності тих або інших вчинків.

Духовному лідера майже відразу запитали: "Якщо людина мастурбує під час священного місяця Рамадан, але процес не завершується оргазмом, чи вважається, що його пост відміняється або визнається недійсним через такі дії?"

Аятолла на це відповів: "Якщо він не збирався мастурбувати, і не відбулося сім"явипорскування, то пост залишається дійсним, не дивлячись на те, що він провів заборонені дії. Але якщо він займався онанізмом спеціально, і відомо, що зазвичай ці його дії приводять до сім"явипорскування, і якщо оргазм відбувся - йдеться про заборонену дію, що відміняє пост".

На своєму сайті духовний лідер Ірану опублікував також список дозволених і заборонених дій для мусульман, які стосуються не тільки Рамадана. Він пише, наприклад, що тільки наїзник може поганяти коня, що дозволено пити воду вночі стоячи, і що іранець може одружуватися на іноземці за тієї умови, що її батько гарантує йому цнотливість нареченої, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Духовний лідер Ірану заборонив мусульманам займатися онанізмом в Рамадан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути