субота, 16 березня 2013 02:11

Бригинець купив частку OTV, аби провадити на ньому проукраїнську музичну політику

Бригинець купив частку OTV, аби провадити на ньому проукраїнську музичну політику
Нардеп переконаний, що покращити канал можна буде після зміни власників OTV. Фото: tv-zona.net

Народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець 8 років тому придбав 50% акцій телеканалу OTV з метою наповнити його проукраїнським музичним контентом.

Про це він розповів Gazeta.ua, коментуючи інформацію в ЗМІ про приналежність йому половини каналу.

"У мене ще з 2005 року є частка каналу. Коли я купував її у своїх друзів, які частинами продавали канал, то дуже сподівався покращити OTV, – говорить депутат. – Усі пам'ятають, що свого часу "Територія А" була викинута з ефіру, як я переконаний, із політичних міркувань. І в мене була ілюзія, що, ставши співвласником каналу, я зможу повернутися до проукраїнської музичної політики на провідному музичному каналі. На жаль, це не вдалося".

За словами Бригинця, наразі він не має змоги впливати на менеджмент каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бригинець володіє 50% каналу ОТV, але жодних прибутків з нього не отримує

"Я для себе розумію одне, що рано чи пізно все одно ситуація зміниться. Тобто коли можна буде якось змінити менеджмент. Адже змінити керівництво не можу не тільки я, а й мій партнер також. Тому що в нього 50%. Це його менеджмент, але він працює погано і змінити його не може. Бо як тільки він захоче його змінювати, то треба буде, щоб я цього теж захотів, а я навряд чи захочу", – зауважив опозиціонер.

Він переконаний, що покращити канал можна буде після зміни власників OTV.

"Ситуація така, що канал знаходиться в такому стані, в якому він є. Зміни в ньому можливі, але мабуть тоді, коли хтось із нас продасть свою частку. Я розумію, що є шанс створити якийсь український музичний канал, але для цього треба, щоб друга частина OTV була продана якійсь іншій людині. Можливо, тоді можна буде зробити такий канал, як я його колись уявляв", – припустив політик.

Нагадаємо, раніше нардеп Олександр Бригинець підтвердив Gazeta.ua інформацію, що володіє половиною акцій музичного телеканалу ОТV, проте заперечив отримання яких-небудь прибутків від цього. Перед цим у ЗМІ з'явилася інформація про те, що опозиціонер отримує колосальні прибутки від володіння 50-відсотковою часткою каналу.

Зараз ви читаєте новину «Бригинець купив частку OTV, аби провадити на ньому проукраїнську музичну політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути