пʼятниця, 15 березня 2013 17:37

Бригинець володіє 50% каналу ОТV, але жодних прибутків з нього не отримує

Бригинець володіє 50% каналу ОТV, але жодних прибутків з нього не отримує
На думку Бригинця, такі публікації в ЗМІ - це робота журналіста, який намагається якось звернути на себе увагу. Фото: tsn.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець підтвердив Gazeta.ua інформацію, що володіє половиною акцій музичного телеканалу ОТV, проте заперечує отримання яких-небудь прибутків від цього.

Так опозиціонер прокоментував інформацію в ЗМІ про те, що він отримує колосальні прибутки від володіння часткою каналу.

"Інформація про те, що я володію 50% каналу ОТV - відкрита, усім відома й задекларована, - говорить він. - По-перше, взагалі дивовижно, що навколо цього може виникати якась історія. По-друге, мені не зрозуміло, до чого тут Микола Томенко. І по-третє, на жаль, я не можу змінити менеджмент каналу, який був там до того, як я став власником 50%. Тому не можу сьогодні контролювати діяльність каналу".

За словами нардепа, канал OTV збитковий і має борги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рабинович продав Арфушу свій медіа-холдинг

"Я, на жаль, жодного разу не отримував ніякого прибутку з цього каналу. Тому звернувся до журналіста Анатолія Шарія (автора скандальної публікації в ЗМІ - Gazeta.ua) з проханням поділитися інформацією, якщо він такою володіє, про суперприбутки чи взагалі прибутки цього каналу. Бо згідно з інформацією, яку мені надає керівництво каналу, ОТV збитковий, у нього борги тощо", - сказав Бригинець.

Він розповів, що спілкувався з автором публікації.

"Я спілкувався з Шарієм. Він каже, що незалежний журналіст, працює в Нідерландах, вишукує всілякі цікаві теми. Побачив на сайті Нацради, що в мене є частка на такому каналі і перевірив мою декларацію, де це підтверджується. Після цього, я так розумію, він поспілкувався з якимись людьми, які виклали йому якісь свої версії", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Огородили колючим дротом і стверджують, що він приватний" - Бригинець про Канівський аеропорт

Він також припустив, з якою метою могла поширюватися така інформація про нього.

"Для чого ці версії? Одні люди мені казали, що це може бути спрямовано проти Томенка. Інші говорили, що це може бути націлено проти Рабиновича, ще хтось казав, що це безпосередньо проти мене. Хоча я більше схильний думати, що це просто робота журналіста, який намагається якимось чином на себе звернути увагу, і йому це достатньо складно робити. А те, що сьогодні журналісти намагають шукати якісь скандали, думаю, нічого дивного. Я сам журналіст і розумію їх", - підкреслив Бригинець.

Зараз ви читаєте новину «Бригинець володіє 50% каналу ОТV, але жодних прибутків з нього не отримує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути