неділя, 10 березня 2013 11:46

"Огородили колючим дротом і стверджують, що він приватний" - Бригинець про Канівський аеропорт

Народних депутатів ("Батьківщина") Олександра Бригинця та Миколу Княжицького не пустили на територію аеродрому в Каневі, на якому знаходиться побудований за держкошти для вболівальників ЄВРО-2012 вертолітний майданчик, заявляючи, що він уже приватний.

"Перебуваю в Каневі близько вертолітного майданчика, по периметру огородженого колючим дротом. Мене і моїх колег народних депутатів не пустили на територію вертолітного майданчика, навіть після пред'явлення посвідчень", - написав на своїй сторінці Facebook Олександр Бригинець, передає Цензор.НЕТ.

"Аеропорт в Каневі. Хотіли зайти. Охоронці не пускають, стверджують, що він приватний ", - додав Микола Княжицький.

Як відомо, Кабмін мотивував будівництво вертолітного майданчика в Каневі необхідністю надати іноземним туристам, які приїдуть на ЄВРО-2012, можливість відвідати шевченківські місця. Держбюджету майданчик обійшовся в 87 млн ??грн. При цьому навали туристів в Канів не спостерігалося. Ймовірно, гостей України збентежила висока ціна перельоту.

Зараз ви читаєте новину «"Огородили колючим дротом і стверджують, що він приватний" - Бригинець про Канівський аеропорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

206

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути