середа, 03 вересня 2014 16:05

Бойовики погрожують забрати квартири у луганчан, які втекли з міста

Бойовики погрожують забрати квартири у луганчан, які втекли з міста
Фото: expres.ua

Бойовики погрожують луганчанам конфіскацією житла, намагаються повернути людей в місто, щоб "мобілізувати" їх в свої ряди і створити видимість налагодження мирного життя. Виявляти залишені квартири та приватні будинки будуть спеціально визначені групи бойовиків шляхом особистого обходу.

Як повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу РНБО, зокрема, терористи поширюють серед містян інформацію про початок з 11 вересня націоналізації нерухомого майна жителів міста, які виїхали за межі Луганської області.

За інформацією Радбезу, виявляти залишені квартири та приватні будинки будуть спеціально визначені групи шляхом особистого обходу.

"Російські найманці перейшли від мародерства і грабежів до спроб конфіскувати у мирних жителів нерухоме майно. Такі дії свідчать про спробу представників незаконних збройних формувань повернути в Луганськ якнайбільше жителів для того, щоб надалі змусити їх стати в ряди терористичної організації "ЛНР", примусового виконання громадських робіт, а також створення видимості "налагодження мирного життя" в обласному центрі для організації відповідної пропагандистської "картинки" в залучених російських ЗМІ. Попереджаємо про цю провокацію, і нагадаємо, що з цього приводу можна звертатися до Міністерства внутрішніх справ України на номери колл-центра МВС: (044) 254-91-02 і 0-800-50-02-02", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Луганськ вже місяць перебуває в епіцентрі бойових дій. У місті відсутні зв'язок, вода і енергопостачання. Є проблеми з продуктами харчування.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики погрожують забрати квартири у луганчан, які втекли з міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути