понеділок, 27 серпня 2012 16:26

Білборд з бабусею і котом з'явився у Тернополі. Поки тільки на кілька днів

У Тернополі з'явився білборд із бабусею і котом, аналогічний тому, який нещодавно був у Дніпродзержинську, Дніпропетровської області.

З ініціативою вивісити такий білборд виступив депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна. У коментарі Gazeta.ua він розповів, що взяв білборд на кілька днів в оренду під власну відповідальність, аби висловити підтримку дніпродзержинським активістам.

"Мені прикро за те, що відбувається в країні. Влада вже довела справу до такого абсурду, що переслідуються вже і бабусі, і коти. Тобто, увага влади настільки зосереджена на питанні переслідування вільнодумства, що ми у такий спосіб дали асиметричну відповідь тому, що відбулося на Дніпропетровщині", - розповів він.

Барна наголосив, що цей білборд взяв в оренду для початку на кілька днів, за оренду заплатив 50 гривень.

"Він оформлений як моя позиція як депутата Тернопільської обласної ради. Я взяв у персональну оренду цей білборд з тим, щоб розмістити свою позицію", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпропетровський губернатор нищить рекламу - він скоро стане прем'єром?

Депутат сподівається, що проблем із білбордом не буде і поки від місцевої влади реакції на нього не було. "Тернопіль — це не Дніпродзержинськ і думаю, що таких речей тут не буде. Хоча не виключаю спроб тиску. На цьому етапі думаю, що якихось питань ні в кого не має, ніхто з боку влади нічого не питає. Власнику білбордів поки що ніхто не дошкуляє", - наголосив він.

Водночас він не виключає, що щодо нього може бути певний тиск з боку влади.

Барна підкреслив: "На цей момент тиску немає. Але враховуючи те, що відбувається по Україні, виключати нічого не можна. Тим більше, коли просто йде така шалена боротьба з білбордами. Хочу зазначити, що білборд фактично однотипний тому, який був на Дніпропетровщині, щоб не було жодних спекуляцій. В такий спосіб ми підтримали тих людей: і орендодавців, і орендарів, яких переслідують, на яких тиснуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Покращення чекати годі, доки козли на городі" - можлива альтернатива бабусі з котом

Депутат переконаний, що невдовзі вся Україна буде завішана подібними білбордами: "Я думаю, що ці хвилю підхоплять по іншим областям. Влада робить все, що вся Україна найближчим часом буде завішана цими білбордами".

Білборд розмістили у Тернополі на вул.Протасевича, 39 (Збаразьке кільце).

Нагадаємо, що нещодавно подібний плакат з'явився у Дніпродзержинську. Та на наступний день його заклеїли, а всі білборди власника демонтували. Крім того, у розшук було подано на ініціатора плакату — Максима Голосного.

Зараз ви читаєте новину «Білборд з бабусею і котом з'явився у Тернополі. Поки тільки на кілька днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути