середа, 13 січня 2016 12:39

Бензин в Україні може подешевшати

Бензин в Україні може подешевшати
Фото: korrespondent.net

Паливо на автозаправних станціях (АЗС) України може подешевшати. Про це прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк сказав на засідання уряду.

"Вже сьогодні ми бачимо, що є деяка можливість зниження цін на АЗС ... Тут немає ніякого адміністративного тиску - чим менша ціна нафти, тим менша ціна "на пістолеті", - сказав прем'єр.

Він доручив міністру енергетики та вугільної промисловості України Володимиру Демчишину провести спільно з Антимонопольним комітетом України зустріч із операторами ринку нафтопродуктів з питання ціноутворення.

"АМКУ окремо видати доручення, яке, на жаль не виконується протягом останніх двох місяців - разом з операторами ринку напрацювати формулу ціноутворення на нафтопродукти в залежності від ціни нафти на світовому ринку ... Це повинна бути прозора формула і публічний підхід", - додав Яценюк.

За даними "ОККО" підвищення паливних акцизів в Україні з 1 січня нівелювало ефект від падіння ціни нафти на світовому ринку.

Зараз ви читаєте новину «Бензин в Україні може подешевшати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути