четвер, 07 червня 2012 11:48

"Батьківщина" спробувала знайти в Януковича чоловіче достоїнство

"Батьківщина" спробувала знайти в Януковича чоловіче достоїнство
Андрій Кожем'якін вимагає від Януковича звільнення Тимошенко. Фото: podrobnosti.ua

Фракція "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді вимагає від президента Віктора Януковича публічних пояснень з приводу невиконання вимог резолюцій ПАРЄ та Європарламенту щодо звільнення Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Як повідомила прес-служба "Батьківщини", таку заяву виголосив з парламентської трибуни голова фракції Андрій Кожем'якін.

Зокрема, бютівці вимагають терміново виконати пункт 3-й резолюції Європарламенту: "Європейський парламент закликає до беззастережного негайного звільнення всіх в'язнів, засуджених за політичними мотивами, в тому числі лідерів опозиції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європарламент закликав негайно звільнити Тимошенко і Луценка

Крім того, опозиціонери закликають негайно розглянути у Верховній Раді законопроект Віктора Швеця щодо приведення кримінального законодавства до міжнародних стандартів.

Також політики просять надати можливість експерту Данського Гельсінського комітету з прав людини пану Лінгбо публічно виголосити незалежну експертну юридичну оцінку кримінальних справ проти Юлії Тимошенко з трибуни Верховної Ради України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гельсінському комітеті незадоволені: Україна так і не виконала резолюцію ПАРЄ

"Ми звертаємось до президента Януковича: як ви можете допустити, щоб вашого політичного конкурента, яка отримала лише на 3% менше голосів виборців, ніж ви, жінку, прикуту хворобою до ліжка, били здорові охоронці, а ваш підлеглий прем'єр Азаров "аналізував" відеозаписи, які цілодобово ведуться в її камері", - обурився Кожем'якін.

"Така поведінка – не гідна президента країни, тим більше мужчини, в якого є хоча б краплина чоловічої честі й гідності", - підсумували у "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" спробувала знайти в Януковича чоловіче достоїнство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути