неділя, 07 квітня 2013 00:14

"Батьківщина" обіцяє й надалі блокувати трибуну ВР

"Батьківщина" обіцяє й надалі блокувати трибуну ВР
Олександр Чорноволенко. Фото: tvi.ua

У парламентській фракції "Батьківщина" обіцяють й надалі блокувати трибуну Верховної Ради у відповідь на порушення владою права киян на вибори.

Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомив народний депутат від фракції "Батьківщини" Олександр Чорноволенко.

"Ми й надалі блокуватимемо парламент, бо повинні боротися з порушеннями, які допускає влада. Голова ВР повинен ставити на голосування питання про призначення київських виборів, яке є абсолютно законним", - зазначив Чорноволенко.

Він нагадав, що проект постанови народного депутата Володимира Яворівського про позачергові вибори в Києві, який було внесено ще влітку минулого року, було розглянуто у комітеті разом із проектом постанови Віталія Кличка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція не поступиться питанням київських виборів - нардеп

"Комітет визначив, що кращою є постанова Кличка, проте її не прийняли. Отже, наступною мають ставити на голосування постанову Яворівського", - наголосив парламентарій.

За його словами, головне завдання спікера ВР Володимира Рибака – не створювати конфлікт, а ставити законопроекти на голосування.

"Ми не проти пройти всю процедуру з початку до кінця, щоб усі бачили, хто хоче виборів, а хто не хоче. Можливо, в процесі цієї процедури ми досягнемо якогось консенсусу", - додав Чорноволенко.

 

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" обіцяє й надалі блокувати трибуну ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

110

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути