середа, 26 жовтня 2016 19:29

"Батьківщина" й ошукані вкладники оголосять ультиматум владі – Юлія Тимошенко

Фракція "Батьківщина" об'єднає ошуканих вкладників у Всеукраїнську раду, яка оголосить ультиматум владі.

Про це лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила після круглого столу з представниками громадських організацій ошуканих вкладників банків.

Автор: ba.org.ua
  Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час зустрічі з представниками громадських організацій, які об’єднують ошуканих вкладників банків, 26 жовтня
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час зустрічі з представниками громадських організацій, які об’єднують ошуканих вкладників банків, 26 жовтня

"Якщо влада не розуміє нормальної мови, то треба говорити мовою ультиматумів і сили. Інакше ми Україну та ваше життя не захистимо", – наголосила політик.

"Ми хочемо створити Всеукраїнську раду з громадян, які втратили заощадження та майно у знищених банках. Таких людей – понад 4,5 мільйона в Україні. Тобто майже кожна родина втратила кошти", – повідомила Юлія Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Фонді гарантування вкладів закінчуються гроші

Лідер партії "Батьківщина" озвучила вимоги до влади.

"Якщо людям не повернуть гроші, не буде припинена корупція на падінні курсу гривні, на Фонді гарантування вкладів, не буде припинена корупція пані Гонтаревої на рефінансуванні банків, ми збиратимемо людей на вулиці. Більше не дамо знущатися над країною і людьми", – підсумувала Юлія Тимошенко.

Сьогодні за ініціативи "Батьківщини" був проведений круглий стіл за участю представників громадських організацій, що об'єднують вкладників банків. Зокрема, Асоціації постраждалих вкладників "Форум-SOS", Спілки вкладників АТ "Дельта Банк", "Фінансового майдану", Комітету захисту вкладників банку "Фінанси та кредит", а також рухів вкладників банків "Михайлівський", "Хрещатик", "Фінансова ініціатива", Євробанку, "Банку "Київська Русь" та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Економіст розповів, хто купує активи банків-банкрутів

За результатами круглого столу Юлія Тимошенко заявила, що "Батьківщина" ініціює проведення комітетських та парламентських слухань щодо проблем у банківській сфері та напрацювання механізмів захисту ошуканих вкладників.

Політик також наголосила, що "Батьківщина" підтримує пропозицію, висловлену ошуканими вкладниками, про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування злочинної діяльності керівництва НБУ та Фонду гарантування вкладів.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" й ошукані вкладники оголосять ультиматум владі – Юлія Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути