вівторок, 10 грудня 2013 19:05

Азаров вважає учасників Євромайдана винними у затримці соцвиплат

Азаров вважає учасників Євромайдана винними у затримці соцвиплат
Микола Азаров Фото: newsmarket.com.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що блокування будівель Кабінету міністрів України та Міністерства фінансів у Києві перешкодило уряду повністю вирішити питання з виплатою затриманих соціальних допомог до 10 грудня.

"На жаль, блокування роботи державних установ, насамперед, Уряду та Міністерства фінансів, завадило нам повністю вирішити питання з виплатою затриманих соціальних допомог до 10 грудня. Це саме те, про що я попереджав: дії безвідповідальних політиканів приносять шкоду ні в чому не винним людям", - написав прем'єр на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у вівторок.

Він зазначив, що в понеділок Державне казначейство перерахувало 800 млн грн на виплату допомоги з безробіття, тимчасової втрати працездатності, допомоги після пологів і так далі.

"Мені дуже шкода, що цього не можна було зробити раніше в силу блокування держструктур. Ще раз звертаю увагу, що робота державних органів має бути стабільною і послідовною", - заявив прем'єр.

Азаров повідомив, що для пенсіонерів, які отримують мінімальні пенсії, з 1 грудня щомісячна виплата збільшиться на 55 грн. За його словами, також будуть підвищені надбавки, які залежать від розміру мінімальної пенсії.

"Всього на ці цілі спрямовано 544 млн. грн", - розповів прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вважає учасників Євромайдана винними у затримці соцвиплат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути