вівторок, 09 серпня 2016 16:56

Аваков назвав себе, Яценюка і Турчинова головними мішенями Кремля

Аваков назвав себе, Яценюка і Турчинова головними мішенями Кремля
Фото: korrespondent.net

Кремль через українські телеканали намагався інформаційно знищити секретаря РНБО Олександра Турчинова, екс-прем'єра Арсенія Яценюка та главу МВС Арсена Авакова.

Про це у своєму Facebook написав міністр внутрішніх справ.

"Аналіз листування резидента Кремля Марії Столярової та Леоніда Мураєва, які працювали на телеканалі "Інтер", зі своїми московськими кураторами та керівниками ДНР виявив головні мішені російської пропаганди. Так, у серпні 2015 року серед антиукраїнських замовлень, що отримали Столярова та Мураєв, було завдання організувати хвилю чорного піару проти низки українських політиків.

Першим в цьому "темнику" містився пакет брудних матеріалів на секретаря РНБО Олександра Турчинова. Також у замовленні стоять прізвища з пакетом, скомпонованим російським профі-брудом, на екс-прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голову комітету ВРУ з питань культури і духовності Миколу Княжицького, голову Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського та інших", - написав Аваков.

За словами міністра, журналісти "Інтера" виконували замовлення Кремля з інформаційного знищення тих, кого російське керівництво вважає своїми головними ворогами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За "Інтер" візьметься комітет інформаційної політики

Нагадаємо, раніше у мережу виклали листування між телеканалом "Інтер" і представниками ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Аваков назвав себе, Яценюка і Турчинова головними мішенями Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути