четвер, 04 серпня 2016 02:31

У мережу виклали листування між телеканалом "Інтер" і представниками ДНР

Українські хакери зламали пошту співробітниці так званого міністерства державної безпеки ДНР Тетяни Єгорової, і виявили у неї листування з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також співробітниками каналів "Інтер" та "Донбас".

Про це повідомляє видання "Детектор Медіа".

Електронне листування свідчить про те, що співробітники каналу "Інтер" затверджували свої матеріали з представниками ДНР.

Зокрема, є згадки про те, що якась Маша, - імовірно, колишня креативний продюсер програми "Подробиці тижня" Марія Столярова, в лютому 2016 року депортована з України - виправдовувалась щодо послідовності та змісту ефіру телеканалу "Інтер" перед представниками ДНР.

Жінка вибачалась, що в ефірі каналу бойовиків ДНР називають "терористами", і зазначила, що журналіст Бочкала покараний за вживання цього терміну.

"Я не знаю, чи правдиве листування, однак, судячи з прізвищ та адрес, я допускаю, що листування мало місце. Але якщо мова йде про те, що мене покарали за слово "терорист", як я зрозумів, в моєму матеріалі, то меня не карали. Однак я припускаю, що моєму керівництву "влетіло" за мій матеріал, який я якісно зробив, і їм це не сподобалося, і мабуть, вони прикрилися перед своїми кураторами, заявивши, що мене покарали. Але самого факту, повторюся, не було", - сказав кореспондент "Інтера" Роман Бочкала.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ оприлюднила відео депортації скандальної продюсерки "Інтера"

У листуванні також згадується телеканал "Донбас". Його кореспондент Сергій Карпій також затверджував свої репортажі з представницею ДНР.

Нагадаємо, російська журналістка Марія Столярова оскандалилася 21 лютого. В момент, коли журналісти брали інтерв'ю в родичів Героїв Небесної сотні, продюсерка за кадром брутально вилаялася. Це потрапило в прямий ефір. Також виявилося, що Столярова симпатизує російським терористам на Донбасі, їздила до них, неодноразово фотографувалася. У 2014-му знімала пропагандистські сюжети для російського телебачення.

Зараз ви читаєте новину «У мережу виклали листування між телеканалом "Інтер" і представниками ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути