середа, 01 липня 2015 12:07

Аваков ліквідував ДАІ на Миколаївщині

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив про ліквідацію Державтоінспекції у Миколаївській області та створення замість неї патрульної служби.

Про це повідомляє "НикВести".

"Мені набридло дивитися в безсоромні очі ДАІшників. Ми тут з губернатором не для приємних речей. ДАІ буде ліквідовано - за день-два буде підписаний новий закон про поліцію. Ми прийняли рішення підписати указ, згідно з яким весь склад ДАІ (Миколаївської області, - ред.) буде виведено за штат і звільнений з посад. У четвер ви повинні прибути в міліцію для визначення порядку атестації. Кожен, хто хоче працювати в новій поліції - повинен довести це. Я заявляю про початок конкурсного прийому з 27 липня. До того часу всі функції Державтоінспекції виконуватимуть спецпідрозділи "Миротворець", "Миколаїв" і "Кобра", - заявив Аваков.

Автор: прес-служба МВС
 

За його словами, відповідний указ вже підписаний - зі штату виведені 312 працівників. На його думку, звільнення 2-3 людей не призведе до суттєвих змін.

Аваков додав, що замість ДАІ в області буде створена патрульна служба на зразок Києва. За його словами, зарплата працівника патрульної служби складатиме близько 8 тисяч грн.

Автор: прес-служба МВС
 

Нагадаємо, сьогодні Аваков прибув до Миколаєва із терміновим візитом.

Зараз ви читаєте новину «Аваков ліквідував ДАІ на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути