вівторок, 02 лютого 2010 09:10

Януковичу було боляче за STOP Zek

Януковичу було боляче за STOP Zek
Віктор Янукович переконаний, що команда Юлії Тимошенко використовувала проти нього "брудні технології", які відволікали увагу суспільства від реальних проблем.

Про це він сказав в ефірі ICTV, відповідаючи на прохання журналіста Дмитра Джангірова відреагувати на поширення агіток з негативною інформацією щодо нього.

"Я спочатку на них якось реагував. Боляче було читати. Я розумів, що це технологія, яку застосовує мій опонент Юлія Тимошенко. Це технологія, яка, на їхню думку, закриває головні проблеми, які є в країні, яка відволікає суспільство від реалій, що сталося в країні і як можна виправляти", - сказав Янукович.

"Я думаю, що це велика помилка Юлії Тимошенко. Не це треба людям", - додав він.

Янукович ще раз повторив, що йому "боляче і образливо", і він не дочекається, коли закінчиться ця виборча кампанія.

"Але я прекрасно розумію, що цей бруд піде і ми про нього забудемо, як це було у 2004 році. Той самий бруд, потім 5 років тиші, нові вибори - знову з"явився бруд. Якщо політики на бруді хочуть жити і від цього отримувати задоволення і переконувати людей, що це дуже приємно, це недобре", - сказав він.

"Вони помиляються, людям потрібна ефективна влада, яка б не брехала, щоб влада показувала вищий пілотаж. Коли є вищий пілотаж, тоді є у народу драйв, тоді є мотивація, тоді цікаво жити. Ось чого хочуть від влади люди", - додав Янукович.

Він також порівняв "брудні технології" з розважальним шоу, яке для певних політиків стало "смислом життя".

"Вони без цього не можуть. Для них треба створити спеціальні шоу, програми, щоб вони знімали з себе гострі відчуття. Щоб збиралися така публіка, яка це любить. І щоб вони... як правильно сказати... знайшли спосіб отримувати задоволення", - сказав Янукович.

Також Янукович обіцяє у разі перемоги на виборах швидко подолати економічну кризу.

"Перше тактичне рішення буде прийнято для подолання кризи. Економічну кризу можна буде подолати в оптимальні терміни, якщо буде створено потужну команду, яка буде синхронно працювати - ВР, уряд, президент. Я буду робити все, щоб найближчим часом така команда була створена. Команда, яка буде не багато говорити, а працювати", - сказав Янукович.

"Швидкість буде дуже серйозна", - пообіцяв він.

Янукович також зазначив, що українська економіка щорічно повинна прирощувати не менше 6-7% ВВП.

"Це можливо зробити в Україні, тому що Україна має величезний потенціал вкладання інвестиційних ресурсів", - сказав він.

Янукович розкритикував уряд Тимошенко за неефективну боротьбу з кризою.

"Вони були не готові, коли прийшла криза. А її треба було, як кажуть, зустрічати з квітами... На авантюрі довго не проїдеш, і ми вже приїхали...", - сказав він.

"Україна не просто впала, а дуже невдало приземлилася - головою вниз", - додав він.

На прохання прояснити свою позицію щодо переформатування коаліції у парламенті або щодо можливого розпуску Верховної Ради, Янукович сказав:

"Як тільки я отримаю мандат довіри, я отримаю мандат від імені народу вимагати від усіх гілок влади підкоритися волі українського народу. Я це вмію робити і я це зроблю в черговий раз", передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу було боляче за STOP Zek». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути