понеділок, 05 вересня 2011 12:03

Янукович виступить перед нардепами у ВР

Янукович виступить перед нардепами у ВР

Сьогодні на погоджувальній раді народні депутати вирішили запросити на годину запитань до уряду у п'ятницю міністра фінансів Федір Ярошенка.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Таку пропозицію вніс лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко. Спікер парламенту Володимир Литвин попросив депутатів підготувати запитання до Ярошенка.

Литвин також повідомив, що у вівторок відбудеться урочиста частина з нагоди 20-річчя з дня проголошення Незалежності України. За словами спікера, у парламенті виступить президент Віктор Янукович, а також один із депутатів, який був причетний до проголошення Незалежності України.

Крім того, Литвин наголосив, що після його виступу урочиста частина буде завершена, і парламентарії перейдуть до виступу від фракцій та прийняття порядку денного роботи сесії.

Голова ВР розповів, що існує понад 800 проектів законів та постанов, які депутатам треба буде розглянути. Нардеп зауважив, що парламент має розглянути програму соціально-економічного розвитку країни на наступний рік, а також проект держбюджету на 2012 рік.

Зараз ви читаєте новину «Янукович виступить перед нардепами у ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути