понеділок, 05 вересня 2011 10:53

Люди лягли під туфлі депутатам проти пенсійної реформи

Люди лягли під туфлі депутатам проти пенсійної реформи

Під входом до будівлі комітетів Верховної Ради у Києві відбулась акція представників незалежних профспілок. Вони лягли на асфальт, таким чином намагаючись перешкодити прийняттю пенсійної реформи, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Один із активістів Олексій Вєдров заявив: "Ми намагаємось не допустити прийняття пенсійної реформи, яка найбільша вдарить по молоді. Адже зміни, зазначені у пенсійній реформі, найбільше вдарять по тим, хто ще не вийшов на пенсію. Ми намагаємось не пустити депутатів, але я гадаю, що вони переступлять через нас. Вони звикли це робити".

За словами Ветрова, деякі норми реформи діють для людей, молодших 35 років. Зокрема, норма про відрахування до накопичувального фонду.

Через деякий час через одного з мітингувальників, вибачаючись, переступив "регіонал" Василь Кисельов.

Інші троє активістів, які стояли біля входу до будівлі комітетів ВР, тримали транспаранти: "Реформатор, иди в театр", "Спасибо правящему классу за президента Пиночета", "Пенсійна деформа: поляжемо всі!".

Лежачи, мітингувальники вигукували: "Депутати на заводи, хай працюють і уроди!", "Вийди на вулицю, бо не вийдеш на пенсію!", "Одно решение - сопротивление", "Депутати-паразити не дають нам вільно жити".

Зараз ви читаєте новину «Люди лягли під туфлі депутатам проти пенсійної реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути