пʼятниця, 27 січня 2012 15:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Янукович перекинув питання свободи Тимошенко на Раду

Янукович перекинув питання свободи Тимошенко на Раду

Президент Віктор Янукович вважає, що питання декриміналізації статті 365 Кримінального кодексу України, за якою засуджено екс-прем'єра Юлію Тимошенко, має вирішуватися у Верховній Раді.

"На це питання повинні дати відповідь народні депутати у парламенті. Я ініціював питання декриміналізації, ви знаєте, і вніс такий закон, і запропонував цей процес перенести в парламент", - сказав Янукович журналістам у п'ятницю в Давосі по завершенню 8-го українського ланчу, організованого Фондом Віктора Пінчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович розповів, коли звільнять Тимошенко

Нагадаємо, 17 січня 2012 року набув чинності закон України, що стосується декриміналізації низки статей Кримінального кодексу щодо економічних злочинів. Відповідно до цього закону була скасована кримінальна відповідальність за здійснення окремих протиправних дій, у тому числі за приховування валютної виручки.

У той же час парламентська більшість не підтримала ініціативи опозиції декриміналізувати статтю, за якою Тимошенко засуджена на 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Янукович перекинув питання свободи Тимошенко на Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути