середа, 08 липня 2015 01:25

Антонюк поскаржився на Саакашвілі в Генпрокуратуру й вимагає заплатити йому мільйон гривень
4

Тимчасово відсторонений Кабміном глава Державіаслужби Денис Антонюк звернувся до Генерального прокурора України Віктора Шокіна з заявою, в якій він назвав дії губернатора Одеської ОДА Михайла Саакашвілі "неправомірними".

Фотокопію заяви Антонюк опублікував на своїй сторінці в Facebook.

У документі чиновник зазначив, що Саакашвілі не мав права брати участі в засіданні комісії 26 червня. Також Антонюк звинуватив губернатора у лобіюванні інтересів компанії з турецьким капіталом "Атласджет Україна". На думку Антонюка, це є доказом корупційних мотивів Саакашвілі, який під час перебування президентом Грузії створив в країні умови, коли турецький капітал "майже повністю окупував авіаційну галузь держави".

У своїй заяві Антонюк також звинуватив Сааакашвілі у зловживанні службовим становищем з метою збагачення.
На довершення до всього перерахованого Антонюк висунув претензії до Саакашвілі, який за словами чиновника, повинен йому заплатити мільйон гривень як компенсацію за завдану моральну шкоду в одному з ефірів Шустер Live.

Михайло Саакашвілі прокоментував у своєму Facebook заяву Антонюка, порівнявши його при цьому з комічним героєм роману Ільфа і Петрова "Золоте теля" Паніковським, якому належить вираз "Дай мільйон".

"Колишній Глава Державіаслужби подав на мене позов, заявив, що я йому заподіяв збитків на 1 мільйон гривень через його незнаходження на посади, із заробітною платою в 5 тисяч гривень. Він як знаменитий одеський літературний герой Паніковський вимагає у мене мільйон. Мене тільки цікавить, цей збиток він поніс за хвилину, за день, за тиждень, за місяць або за рік?" - написав Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Антонюк поскаржився на Саакашвілі в Генпрокуратуру й вимагає заплатити йому мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути