четвер, 15 грудня 2016 13:15

Антикорупційні органи повинні невідкладно розслідувати зізнання Онищенка - Логвинський

Антикорупційні органи повинні невідкладно розслідувати зізнання Онищенка - Логвинський
фото: np.pl.ua

Правоохоронні органи повинні невідкладно розслідувати всі кричущі факти політичної корупції. Зокрема, заяви депутата-втікача Олександра Онищенка, який спрямував мільйони доларів на дискредитацію Арсенія Яценюка та партії "Народний фронт".

Про це заявив народний депутат Георгій Логвинський на одному з телеканалів.

"Онищенко відкрито сказав, що він купив за 6 мільйонів доларів свій мандат. Мільйони доларів ішли на антирекламу Яценюка, на підрив політичної сили, яка посіла перше місце в країні (партія "Народний фронт" отримала найбільше голосів на парламентські виборах 2014 року. – gazeta.ua). Це кричущі факти. І ми вимагаємо від НАБУ, усіх правоохоронців такі речі, як "амбарна книга", як заяви Онищенка, розслідувати й показати, про що мова", - сказав народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кампанію проти Яценюка витратили $30 млн

"Не може бути такої ситуації, що мільярди, - а мова йде про мільярди доларів, які вказані у так званій "амбарній книзі", - можуть ходити по країні у вигляді хабарів і правоохоронна система, яку ми побудували – Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура - не будуть цим займатися. Вони зобов'язані це розслідувати", - наголосив він.

За словами Георгія Логвинського, окрім заяв політиків та "амбарної книги" Партії регіонів є також багато інших фактів. Це - покази свідків, відео, результати експертиз, на підставі яких правоохоронці можуть довести наявність злочину в діях конкретної особи.

У той час представник фракції "Народний фронт" зауважив, що під час розслідування озвучених фактів політичної корупції "слід бути уважними. Оскільки серед справжніх доказів і документів можуть виявитися фейки та дезінформація".

Зараз ви читаєте новину «Антикорупційні органи повинні невідкладно розслідувати зізнання Онищенка - Логвинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути