четвер, 23 січня 2014 18:28

Спецтема: Євромайдан-2013

"Якщо вистоїмо, Янукович шукатиме куди притулитися" — день скорботи на Майдані
9

Фото: Фото: Наталія Шестопал

Сьогодні на столичному Майдані Незалежності було спокійно. Опозиціонер Віталій Кличко оголосив про тимчасове перемир'я до 20 год вечора, оскільки йдуть переговори.

"Якщо ми вистоїмо, Янукович буде, як Єльцин, шукати куди притулитися. Як Єльцин притулив голову до Путіна, щоб його родину не чіпали. Янукович переживає не тільки за себе, а і за свою сім'ю. У нього, кажуть, за кордоном бізнесу немає", - розповів у коментарі Gazeta.ua донеччанин Андрій Авраменко. Він колишній працівник міліції. Мітингує на Майдані ще з 21 листопада.

"Краще поганий мир, ніж гарна війна. Що дає війна? Влада теж не виконує наших вимог. Продовжує робити вигляд, що нас немає. Я - прихильник методу боротьби Махатма Ганді. Якщо воювати, то треба нам видати зброю. Тоді так буде рівновага. Щоб боротися треба вчити, а ці хлопці на Грушевського не навчені. Ці хлопці нікого слухати не будуть, у будь-який момент можуть порушити тимчасове перемир'я з владою", - розповів протестувальник.

Авраменко вважає, що обов'язково треба покарати силовиків.

"Але є вимоги, які повинні виконати держава. Треба покарати всіх "беркутівців", звільнити їх з роботи. Я не вважаю їх за міліціонерів", - розповів Авраменко.

Зазначимо, сьогоднішній день Майдан назвав "днем скорботи" за загиблими. Протягом дня мітингувальники чистили дороги від снігу. На вулицю Грушевського іноді зносили шини. Зі сцени показували документальні фільми про видатних осіб історії.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо вистоїмо, Янукович шукатиме куди притулитися" — день скорботи на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути