вівторок, 07 лютого 2017 12:33

Як почалася нова сесія парламенту (фото)
11

Фото: twitter.com

Верховна Рада відкрила шосту сесію. На першому засіданні зареєструвалися 365 народних депутатів.

До парламенту на відкриття прибули прем'єр-міністр Володимир Гройсман, члени Кабміну, керівники центральних органів виконавчої влади, судової гілки влади, посли.

Робочий день почався з виконання державного гімну. Після цього з трибуни виступив спікер парламенту Андрій Парубій. Він подякував воїнам, які боронять Україну на Донбасі, публічно присоромив народних депутатів, які прогулюють роботу, підтримав ініціативу про проведення в Україні референдуму з питання вступу в НАТО. Також голова парламенту висловив сподівання, що найближчим часом вдасться оновити склад Центральної виборчої комісії.

Порядок денний на тиждень депутати ухвалити не змогли. Не затвердили також питання про порядок денний усієї шостої сесії восьмого скликання. Як пояснив голова Верховної Ради Андрій Парубій, низка комітетів досі не подали свої пропозиції до повного порядку денного сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді вимагають відставки міністра

П'яту сесію Верховної Ради спікер Андрій Парубій закрив 20 січня. За 5 місяців роботи депутати ухвалили 106 законів, з них 16 ратифікацій. 60 законопроектів прийняли у першому читанні.

Шоста сесія українського парламенту триватиме до 21 липня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Як почалася нова сесія парламенту (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути