неділя, 20 липня 2014 17:40

"Як до "царя-Путіна" приїхали терористи", "Путін — вбивця!", - найяскравіші акції тижня, що минає
9

Gazeta.ua пропонує підбірку найцікавіших акцій, які відбулись за тиждень в країні, з 14 по 20 липня:

14 липня, Дніпропетровськ

В Дніпропетровську місцеві патріоти завадили мітингу сепаратистів, вигнавши їх з площі.  Координатора Антимайдану облили зеленкою, коли вона намагалася дати інтерв'ю місцевому телеканалу.

 

14 липня, Київ

Активісти провели акцію протесту під стінами посольства Франції у Києві. Протестувальники вимагали від французької влади розірвати контракт на поставку бойових кораблів "Містраль" Росії.

15 липня, Вінниця

Біля вінницького обласного військкомату зібралися матері та дружини 48 солдатів, яких мобілізували в зону АТО ще у травні. Вимагають повернути їх додому. Викрикують з натовпу: "Пошліть на війну депутатських синків", "Верніть наших дітей".

 

 16 липня, Київ

Активісти провели флешмоб біля входу до відділення російського "БТБ Банку" у Києві. Учасники акції розіграли сценку, як до "царя-Путіна" приходять терористи і просят "водки та грошей". Він їм допомагає. За ці гроші вони воюють в Україні.

Автор: Gazeta.ua
 

17 липня, Київ

Родичі українських військових, які служать у 72-й аеромобільній бригаді, прийшли під стіни Адміністрації президента, де вимагали у президента надати підмогу цій бригаді. Солдати перебувають поблизу Ізвариного в оточенні терористів.

 
 
 
17 липня, Київ

Кияни на знак співчуття рідним і близьким загиблих в результаті аварії малазійського лайнера Боїнг-777 в Донецькій області зібрались під стінами посольства Нідерландів в Україні. Літак був збитий терористами з російського зенітно-ракетного комплексу.

 
 
 
Зараз ви читаєте новину «"Як до "царя-Путіна" приїхали терористи", "Путін — вбивця!", - найяскравіші акції тижня, що минає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути