вівторок, 25 червня 2013 17:47

Яценюк запевнив, що опозиція сьогодні об'єднана

Яценюк запевнив, що опозиція сьогодні об'єднана
Фото: job-sbu.org

Українська опозиція сьогодні об'єднана, а також вона має реалістичний план дій щодо європейського майбутнього України.

Про це заявив голова політради ВО "Батьківщина", голова фракції "Батьківщина"  Арсеній Яценюк у Вашингтоні, передає прес-служба партії.

За його словами, для покращення інвестиційного клімату "насамперед потрібно змінити Податковий кодекс, спростити податки, впровадити рівні умови, підтримати підприємництво, отримати додаткові внутрішні та закордонні інвестиції".

Опозиція має також план подолання безробіття в Україні, рівень якого наразі становить близько 10%, наголосив політик.

"Я твердо вірю в наш успіх. Це складна дорога – до підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Це нелегко – впроваджувати реформи в Україні. Але це єдиний шлях, яким ми маємо піти, і єдиний шлях до успіху", - зазначив Яценюк.

"Українська опозиція сьогодні об'єднана. Ми розпочали процес об'єднання перед парламентськими виборами разом із нашими політичними партнерами – партією "Удар" та партією "Свобода". Ми розпочали співпрацю в парламенті й робимо те ж саме на вулицях – розпочали акцію "Вставай, Україно!". Українці певною мірою розчаровані. І це правда. Їм не подобається ні влада, ні опозиція. І нам потрібно отримати реальну довіру. Нам потрібно донести до народу України, що ми хочемо зробити і як ми це виконаємо", - наголосив голова політради "Батьківщини".

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк запевнив, що опозиція сьогодні об'єднана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути