вівторок, 25 червня 2013 09:41

Клюєв подав у суд на Яценюка через заяви щодо причетності "регіонала" до "тушок" у ВР

Клюєв подав у суд на Яценюка через заяви щодо причетності "регіонала" до "тушок" у ВР
За словами Єфремова, хто за законом правий, той і виграє у цій судовій суперечці. Фото: news.liga.net

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Андрій Клюєв подав до суду на лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка через заяву про те, що секретар РНБО причетний до підкупу депутатів із метою їх виходу з фракції "Батьківщина".

Про це заявив лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в ефірі "5 каналу".

"У Яценюка почалися проблеми з виходом депутатів із фракції, він чомусь вирішив, що цим займається Клюєв, і активно, агресивно був налаштований проти нього, заявляючи, що він займається тим, що у нього депутати виходять із фракції. Коли він у цьому переконався, що ні, тоді він почав звинувачувати іншого керівника державного рівня, що той займається виходом його депутатів із фракції", - цитує Єфремова прес-служба "5 каналу".

Лідер фракції Партії регіонів вважає, що проблема лежить абсолютно в іншій площині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" порадив Яценюку чудодійний рецепт "детушконізації"

"Не треба за гроші брати депутатів собі у фракцію, тоді у них не буде морального права підійти до тебе і сказати, що вибач, але у мене перед тобою немає жодних зобов'язань. При цьому заздалегідь декларуючи перед виборами, що у нас буде найчесніша фракція", - зазначив Єфремов.

"Хто за законом правий, той і виграє. Якщо у Яценюка є факти, які він підтвердить, що Клюєв чимось займався, то виграє він, якщо таких фактів немає, то він програє", - додав лідер фракції Партії регіонів.

Як повідомлялося, 19 червня Яценюк заявив, що секретар РНБО Клюєв подав на нього до суду.

"Те, що я побачив - Клюєв образився на те, що я розповів правду, що він займається політичною корупцією у Верховній Раді, що він скуповував у минулому і цьому скликанні Верховної Ради "тушок", і про те, що він мав відношення до акції 18 травня, коли побили журналістів", - сказав Яценюк журналістам, після зустрічі президента Віктора Януковича з керівництвом парламенту і лідерами фракцій.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв подав у суд на Яценюка через заяви щодо причетності "регіонала" до "тушок" у ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути