вівторок, 10 листопада 2009 15:14

Яценюк вважає справедливим поваленням Мартиненка

Яценюк вважає справедливим поваленням Мартиненка
Народний депутат, кандидат на посаду Президента України Арсеній Яценюк переконаний, що заміна керівника парламентської фракції НУНС є справедливою, оскільки його призначення рік тому відбулося в результаті кулуарних домовленостей. Таку точку зору він висловив у вівторок, 10 листопада, на прес-конференції в Севастополі.

Як відзначив політик, фракція НУНС у Верховній Раді переживає сьогодні складні часи.

"На жаль, існують великі проблеми з фракцією НУНС. І я сподіваюсь, що нарешті справедливість переможе. І та подія, яка сталася майже рік тому, коли в результаті кулуарних домовленостей зняли керівника фракції і замінили іншим, буде ліквідована", - сказав Арсеній Яценюк.

На його думку, на посаду керівника фракції повинен повернутися В"ячеслав Кириленко.

"Адже його зняли "під столом". Тому справедливість повинна восторжествувати і його повинні повернути на те місце, яке він законно займав", - вважає народний депутат.

Разом з тим, політик переконаний, що напередодні президентських і парламентських виборів у Верховній Раді можливо ще багато перестановок.

"У парламенті перед виборами відбуватиметься дуже багато різних подій, які тільки підвищуватимуть градус політичної температури. Я не думаю, що є голоси за зняття першого віце-спікера. Проте думаю, що можуть з"явитися голоси для інших політичних конструкцій", - припускає Арсеній Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вважає справедливим поваленням Мартиненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути