понеділок, 09 листопада 2009 15:38

Яценюк хоче, щоб з Тимошенко і Януковичем було як з більшовиками

Яценюк хоче, щоб з Тимошенко і Януковичем було як з більшовиками
Україні потрібно міняти політичну еліту, вважає лідер "Фронту змін", кандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк.

Сьогодні на прес-конференції в Сімферополі Яценюк сказав: "Політична епідемія йде останні п"ять років дуже активно. У неї бувають різні фази, зараз фаза загострення, пов"язана з президентськими виборами. Хворий, скоріше, мертвий, ніж живий - у плані діючої української політичної еліти. Не бачу необхідності його лікувати, бачу необхідність змінити".

"Чи то він (Віктор Янукович), чи то вона (Юлія Тимошенко) - результат тотожний, і ми його вже бачили, - сказав Яценюк. - Формат наступний: п"ятдесят проти десяти, тобто Янукович - тридцять, Тимошенко - двадцять, Яценюк – десять. Ну, подивимося, чи зможуть ці десять відсотків пересилити більшовиків. У країні нові більшовики, але, я думаю, доля у них буде така сама, як у попередніх".

Яценюк вважає, що Україні потрібно міняти не тільки Президента, але й обирати у 2010 році нові парламент і місцеві органи влади, інакше "все болото залишиться".

"Виборчий процес не закінчиться виборами Президента. Якщо ми говоримо про новий курс країни, то це якісна зміна влади. Якісна передбачає як зміну системи, так і зміну людей, які представляють систему. Виходячи з цього, в країні повинні бути новий Президент, новий парламент і нові органи місцевої влади, тоді країна може одержати розвиток, може йти шляхом модернізації", - сказав кандидат.

Яценюк додав, що Верховна Рада має обиратися на підставі нового виборчого закону. "Ми повинні голосувати за депутата, який закріплений за округом і належить до тієї або іншої партії", - сказав він, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк хоче, щоб з Тимошенко і Януковичем було як з більшовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути