середа, 27 серпня 2014 12:33

Яценюк, Турчинов і Аваков дружно вийшли з "Батьківщини"

Яценюк, Турчинов і Аваков дружно вийшли з "Батьківщини"
Фото: lenta-ua.net

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив про те, що вийшов з політради "Батьківщини" разом з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та спікером Верховної Ради Олександром Турчиновим та ще 13 політиками.

Окрім спікера, глави уряду та голови МВС з політрадою "Батьківщини" "попрощалися" Людмила Денісова, Андрій Парубій, Сергій Пашинський, Андрій Пишний, Максим Бурбак, Михайло Хміль, Михайло Апостол, Леонід Ємець, Павло Петренко, Лілія Гриневич, Валерій Головко, Костянтин Матейченко та Валерій Лунченко.

Аваков повідомив про те, що під час зустрічі політради наголошував на необхідності трьох кроків – єдності всіх демократичних та "майданівських" сил, об'єднання "Батьківщини" з партіями "За Україну", Європейської партією та низки інших політсил, а також прийняти парадигму, що майбутні парламентські вибори - "це по суті вибори прем'єр-міністра та уряду".

За його словами, ці пропозиції викликали бурхливу дискусію та непорозуміння серед членів політради. Також політики не змогли дійти консенсусу у процесі формування лідерів виборчого списку та презентації його виборцям.

"Мені шкода, але я знову змушений чесно сказати - з тією думкою до якої схилилися мої друзі і сама ЮВ (Тимошенко - Ред.) - я не згоден. Емоції взяли верх... Я сам дуже емоційна людина, але ми говоримо про долю країни, в дуже відповідальний момент. Чи час гратися в емоції і амбіції?", - написав міністр на своїй сторінці у Facebook.

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк, Турчинов і Аваков дружно вийшли з "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути