вівторок, 05 березня 2013 18:06

Яценюк: Ми надали ВАСУ всі докази політичної вмотивованості позову на Власенка

Яценюк: Ми надали ВАСУ всі докази політичної вмотивованості позову на Власенка
Яценюка приємно здивувало те, що суд дослухався до прохання захисників і переніс засідання на наступний день. Фото: radiosvoboda.org

Захист Сергія Власенка надав Вищому адмінсуду всі докази того, що позов на позбавлення його дупетатського мандату є політично вмотивованим.

Про це після засідання суду сказав лідер фракції "Батьківщина" і представник Власенка на суді Арсеній Яценюк, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Ми сьогодні в суді довели, що позов політично вмотивований, що жодного факту несумісності не встановлено, і що ніякої адвокатської діяльності він не здійснює. Усі ці докази було надано суду. Тим більше, ми звернулися до суду з тим, щоби він витребував випадкові докази, які засвідчують те, що Власенка хочуть позбавити мандату, тому що він захисник Юлії Тимошенко, а не тому, що він порушує закон. Це політичний позов", - наголосив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чергова ганьба на увесь світ" - Пишний про суд по Власенку

Він також додав, що його приємно здивувало те, що суд дослухався до прохання захисників і переніс засідання на наступний день, аби мати змогу отримати додаткові документи.

"Жодних підстав для позбавлення Сергія Власенка мандату у правовій площині - не існує. Зрозуміло, що він просто не влаштовує (владу - Gazeta.ua), як і вся опозиція в цілому. І те, що ми сьогодні разом, уся опозиція захищаємо вибір українців - це дуже важливо. Це свідчення того, що разом ми здатні боротися й перемагати", - сказав Яценюк.

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Ми надали ВАСУ всі докази політичної вмотивованості позову на Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути